
Copyright © 2025 KAP
Türkiye Sermaye Piyasaları-Merkezi Saklama ve Veri Depolama Kuruluşu
[CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] | [CONSOLIDATION_METHOD] |
İlgili Şirketler Related Companies | [] | ||||||||
İlgili Fonlar Related Funds | [] | ||||||||
Türkçe Turkish | İngilizce English | ||||||||
oda_MaterialEventDisclosureGeneralAbstract| |
| ||||||||
oda_UpdateAnnouncementFlag| |
| Evet (Yes) | Evet (Yes) | ||||||
oda_CorrectionAnnouncementFlag| |
| Hayır (No) | Hayır (No) | ||||||
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubject| |
| 22.04.2024 | 22.04.2024 | ||||||
oda_DelayedAnnouncementFlag| |
| Hayır (No) | Hayır (No) | ||||||
oda_AnnouncementContentSection| |
| ||||||||
oda_ExplanationSection| |
| ||||||||
oda_ExplanationTextBlock| | 22/04/2024 tarihli açıklamamız ile kamuoyuna duyurulmuş olan, Şirketimizin 100% sahibi olduğu Sisecam UK PLC tarafından, Rule 144A/RegS düzenlemelerine tabi yurtdışında nitelikli yatırımcılara satışının yapılması ve İrlanda Borsası'na (Euronext Dublin) kote edilmesi planlanan tahvil ihracı ile ilgili yatırımcı toplantıları düzenlenmiş ve talep toplama süreci tamamlanmıştır.
olarak belirlenmiştir. Nihai dokümantasyonun akdedilmesini takiben ve bu tip işlemlerin genelde tabii olduğu diğer koşullara bağlı olmak üzere, satış işlemlerinin 02/05/2024 tarihinde tamamlanması beklenmektedir. Konuya ilişkin gelişmeler ayrıca kamunun bilgisine sunulacaktır. İşbu açıklamamız ile açıklamamızın İngilizce çevirisi arasında herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir. | Pursuant to our public disclosure dated 22/04/2024, the investor meetings and book building process regarding the Eurobond issuance planned to be sold under Rule 144A/RegS regulations to qualified investors abroad and listed on the Irish Stock Exchange (Euronext Dublin) by Sisecam UK PLC, a 100% owned subsidiary of our Company have been completed.
The transaction is expected to be completed on 02/05/2024, subject to the execution of final documentation and other customary conditions applicable to such transactions. Any further developments will be disclosed. In case of a discrepancy between the Turkish and the English versions of this disclosure statement, the Turkish version shall prevail. |
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.