

| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bedelsiz Sermaye Artırımı | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ek Açıklamalar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 02.06.2026 tarihli kararı kapsamında, Şirketimizin 1.000.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 100.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı Sermaye Düzeltmesi Olumlu Farkları hesabından karşılanmak suretiyle 900.000.000 TL artırılarak 1.000.000.000 TL'ye çıkarılmasına ve bu kapsamda ihraç edilecek 18.000.000 TL nominal değerli (A) grubu ve 18.000.000 TL nominal değerli (B) grubu ve 864.000.000 TL nominal değerli (C) grubu paylara ilişkin ihraç belgesinin onaylanması ve bu doğrultuda Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6 ncı maddesinin tadil edilmesi talepleriyle Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) 04.06.2026 tarihinde başvuruda bulunulmuş olup, söz konusu başvurumuz Kurul'un 20.08.2026 tarihli ve 50/1507 sayılı kararı ile olumlu karşılanmıştır. Söz konusu karar, 20/08/2026 tarih ve 2026/52 sayılı SPK Bülteni ile kamuya duyurulmuş olup, SPK'nın 25.08.2026 tarih ve 97013 sayılı yazısı ile 25.08.2026 tarihinde (bugün) Şirketimize bildirilmiştir. SPK tarafından onaylanan ihraç belgesi ile anılan Esas Sözleşme tadil metni ekte sunulmaktadır.
Bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 01 Eylül 2026 olarak belirlenmiş olup, çıkarılacak paylar, hak sahiplerinin hesaplarına Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. tarafından kaydi sisteme ilişkin esaslar çerçevesinde kaydedilecektir.
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.