

| |||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||
Bedelli Sermaye Artırımı (Tahsisli) | |||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||
* Artırılacak nominal sermaye tutarı, Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü doğrultusunda belirlenen 1 TL nominal değerli payın satış fiyatına göre hesaplanmaktadır. | |||||||||||||||||||||
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar | |||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||
Ek Açıklamalar | |||||||||||||||||||||
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 02.09.2026 tarihli ve 2026/173 sayılı kararı ile 09.12.2025 tarihli ve 2025/151 sayılı Yönetim Kurulu Kararı'nın iptal edilmesine ve söz konusu karar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde yapılmış olan tahsisli sermaye artırımı başvurusunun geri çekilmesine karar verilmiştir. Söz konusu tahsisli sermaye artırımı işlemi kapsamında, Şirketimizin yeni pay sahipliği yapısına uygun olarak ve tahsisli satışın Alıcı lehine gerçekleştirilmesini teminen gerekli bilgi ve belgeler yeniden düzenlenerek Sermaye Piyasası Kurulu'na yeniden başvuru yapılacaktır. Başvurunun geri çekilmesine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün itibarıyla başvuru yapılmıştır. Hissedarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla. | |||||||||||||||||||||
|
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.