

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
Bedelsiz Sermaye Artırımı | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
Ek Açıklamalar | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Yasal kayıtlarımızda bulunan 620.250.000 TL tutarındaki "Sermaye Düzeltme Olumlu Farkları"ndan oluşan iç kaynağın sermayeye ilave edilmesi neticesinde 10.000.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak üzere, 1.240.500.000 TL olan Şirketimiz ödenmiş sermayesinin, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere %50 oranında, 620.250.000 TL tutarında arttırılarak 1.860.750.000 TL'ye çıkarılması kapsamında, ihraç belgesinin onaylanması ve çıkarılmış sermayeyi gösteren esas sözleşmenin sermayeye ilişkin yeni şekline uygun görüş verilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru neticesinde; Başvurumuz, 03.09.2026 tarihli 54/1618 sayılı Kurul toplantısında onaylanmış ve 03.09.2026 tarih,2026/56 sayılı SPK Bülteninde yayınlanmıştır.
Şirketimize bugün, SPK tarafından iletilen 07.09.2026 tarih ve E-65171090-340.05.05-97554 sayılı yazı ile bildirilen onaylı ihraç belgesi ve esas sözleşme tadil metni açıklamamız ekinde yer almaktadır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.